Partners

Bygg och anläggning Försvarsindustri Industri IT och Tele Rekrytering och bemanning Utbildning

Military Work

Sedan starten 2012 har Military Work gått från att vara ett litet bemanningsföretag, fokuserat på att hitta jobb åt soldater och sjömän efter avslutat GSS/K tjänstgöring, till att förutom det även utvecklat en egen närvaro i flera tillväxtsbranscher blanda annat IT och Tele, Försvarsindustrin och Bygg & Anläggning men vi erbjuder även utbildning både internt och till våra kunder. Vi kommer själva från Försvarsmakten och har en unik förmåga att identifiera, översätta och validera individens erfarenheter och kunskaper från Försvarsmakten. Det ger oss en möjlighet att anställa dig som har en militär bakgrund och vill göra en civil karriär.

En karriärresa på Military Work kan börja med ett extrajobb vid sidan av en kontinuerlig tjänstgöring för att sedan bli ett heltidsjobb vid sidan av en deltidstjänstgöring i Försvarsmakten.

Huvuddelen av våra anställda har således två uppdragsgivare men vi på Military Work ser det som att man har en karriär – det är i den karriären vi finns för dig. Variationerna och möjligheterna är många och de skräddarsys för att passa dig och ditt engagemang i Försvarsmakten – Alla som arbetar på Military Work är, eller har varit, anställda i Försvarsmakten men vi har också lång erfarenhet av civilt arbete.

Vill du jobba på Military Work? Gör en spontanansökan, därefter kommer en av våra medarbetare kontakta dig.

För mer information se vår hemsida www.militarywork.se