Partners

Fordon

Lantmännen Maskin AB

Lantmännen Maskin är en del av Lantmännen, norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamheten i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin importerar och säljer maskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner, entreprenad och skogsbruk. I vår portfolio finns bland annat varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är en rikstäckande organisation med maskinförsäljning och 55 serviceställen från norr till söder. Vi täcker hela kedjan, från import till försäljning, reservdelar och service. Vårt huvudkontor finns i Malmö tillsammans med vårt centrallager.

Här hittar du mer information:

Arbeta som mekaniker hos Lantmännen Maskin
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.
Vi söker i första hand dig med en fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, men vi satsar även mycket på våra mekaniker genom att fortlöpande utbilda och lära upp. Lantmännen arbetar långsiktigt med att utveckla och tillvarata medarbetares kompetens. Vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar för att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Det viktigaste för oss är att du trivs och får möjlighet att utvecklas i bästa mån!

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett större sammanhang. Vi är en global koncern som erbjuder spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi ser mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.