Partners

IT och Tele

CGI

CGI bildades 1976 och vi är idag en ledande global leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser som erbjuder business-consulting, systemintegration och outsourcing. Med 65 000 medarbetare på 400 kontor i 40 länder, bygger CGI starkt lokalt engagemang för våra kunders framgångar, kombinerat med en stor global leveransförmåga.

Vi har över 10 000 kunder jorden runt som representerar några av världens starkaste varumärken inom industri, offentlig sektor, transport, handel, telekom, energi, bank, försäkring, olja och gas. Vår globala erfarenhet ger oss en djup kunskapsbank som gör att vi har goda förutsättningar att förstå komplexiteten i våra kunders utmaningar.

CGI har varit leverantör till försvarssektorn i över tre decennier och är idag en viktig partner och leverantör av stödsystem på IT-området till Försvarsmakten, FMV, MSB, Rekryteringsmyndigheten, Kustbevakningen och blåljusmydigheter.

 

Med våra 4 500 medarbetare på 30 kontor runt om i landet är vi Sveriges största IT-tjänsteföretag. I Norden har vi cirka 10 000 medarbetare på 50 platser, vilket på samma sätt ger kunderna närheten till specifik verksamhetskunskap i våra grannländer. Adderar du vår närvaro i världen, är det svårt att vara bättre än CGI när det gäller att förena lokal kunskap med global kapacitet.

Här hittar du mer information: